7. tammikuuta 2014

Neidon torni

Muutossa on se hyvä puoli, että uutta asuntoa on lupa sisustaa uudelleen. Eilen tutkiessa kaikkia kivoja sisutusasioita, törmäsin näihin kahteen ihanaan tauluun:
Olen ehdottomasti tuon mustavalkoisen, hieman taiteellisemman kannalla. Haluaisin enemmän väriä, mutta tuossa toisessa aidommassa kuvassa on jotenkin liian kylmät sävyt. Olohuone meillä on hyvin maanläheisin värein sisustettu, jolloin kylmät värit eivät istu tänne lainkaan. Makkariin tuo taas sopii kuin nyrkki silmään, joten tilaukseenhan se lähtee. Sattuvatpahan olemaan molemmat vielä Membersillä alennuksessa puoleen hintaan, joten kovin pahan hintaisista tauluista ei ole kyse. Koko hieman arveluttaa, isoin pala kun on kooltaan vain 12x30. Kyllä sille silti paikka löytyy. Alennus on voimassa vielä 5 päivää, joten aikaa harkita on.
 
Pahoittelut, että blogissa saattaa tulla "sisustuskausi". Esittelen varmasti jonkin verran löytöjä ja haaveita kodin laittamisen ohella. Kunhan sitten saan asunnon kodin näköiseksi, pääsette kuvien kautta kurkkaamaan miltä täällä sitten näyttääkään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti