30. marraskuuta 2011

Action in Sultanahmet

Sain Muratilta aamupäivällä viestin, että jos olisi oltu nyt Top Kapissa, olisi ollut vielä enemmän äksöniä. Joskus  kyllä ihmettelen miesten huumorintajua. Ensinäkin mulle oli kyllä viime kerrassa ihan tarpeeksi äksöniä, toisekseen en välittäs tietoisesti olla ammuskelijan kanssa samoilla kaduilla.

Kamala tapahtuma kaiken kaikkiaan, mutta aavituksen kyllästyttää se tosi asia, että tämä ylitti Suomen uutiskynnyksen vain, koska tapahtumat tapahtuivat Sultanahmetissa. Jos kyseessä olisi ollut joku ei-turistialue, niin kukaan ei Suomessa edes tietäisi.

Joka tapauksessa, lue lisää tästä.

2 kommenttia:

  1. hui pelottavaa.. Tosin miekin oon kauhee kun aina huudan että höh miksi mie en nää koskaan mitään jännää, kerran tosin istanbulissa jäin vahingossa mielenosoittajien sekaan, ja vastassa odotti poliisit panssarivaunujen ja olivat tosi suojautuneita, kun ne poliisit huomasin iski paniikki että tahdon pois tästä seasta ennenkuin ne hyökkää, lähdin karkuun paniikissa enkä tiedä mitä siellä sitten loppujenlopuksi tapahtui. Eräs kerta oli kun oltii istanbulissa eräällä asemalla, päästii asemalta kotia ja televisiosta huomasin että siinä samaisella asemalla oli juuri meidän lähdön jälkeen räjähtänyt pommi, eli läheltä piti..

    VastaaPoista
  2. Kyllähän se siellä aina voi läheltä liipata, mutta ei sitä auta pelätä - toisaalta ei kyllä myöskään tietoisesti hakeutua tilanteisiin, joissa voi joutua vaaraan.

    VastaaPoista