6. marraskuuta 2013

Would you love a monster truck?

Viikonloppuna oli työpaikkani koulutus- ja virkistysviikonloppu. Nämä tapahtumat on aivan ihania, koska olemme suhteessa pieni työyhteisö, mutta olemme jakautuneet ympäri Suomea omiin toimipisteisiimme. Puhumme paljon puhelimessa keskenämme, viestittelemme ja olemme muuten yhteydessä, mutta oman kaupungin työkavereita lukuunottamatta muita näkee todella harvoin. Meillä on varmasti useita ihmisiä töissä, joiden kanssa juttelen puhelimessa vähintään kerran viikossa, mutta en ole koskaan tavannut heitä. On mukavaa kuin yhteisien tapaamisien jälkeen nimet ja äänet saavat kasvot. Harmi vain, että kaikesta huolimatta kaikki eivät pääse aina paikalle ja edelleen, vuoden työssä olon jälkeen, osa nimistä on kasvottomia.

Jokaiseen tällaiseen koulutustapahtumaan, joita meille on kahdesti vuodessa, kuuluu aina epävirallinen osuus. Olemme ulkoilleet ja kehittäneet ryhmäyhteistyötä "leikin lomassa", mutta tällä kertaa tapahtuman suunnittelija yllätti meidät: suuntasimme Hartwall-areenalle Monster Jam showhun. Ja koska yritys sponssasi tapahtumaa, pääsimme myös ennen showta järjestettäviin varikkobileisiin.


Vaikka olenkin moottorien ja pärinän perään, ja tykkään puuhastella autotallissa, niin rehellisyyden nimissä täytyy sanoa, että Monster Jamit eivät kyllä vakuuttaneet. Parasta antia koko illassa oli kuumat mönkijäkuskit, jotka pääsi vilaukselta näkemään varikolla ilman kypärää. Muuten show oli kovaa meteliä, tylsää leikkikovistelua ja järjestettyjä kilpailuja. Ymmärrän kyllä ihan täysin miksi pikkupojat on fiiliksissä, ja varmasti isä-poika-illaksi tuollainen tapahtuma on aivan mahtava.. Meillä oli vain hieman ulkopuolinen olo, kun meidän ryhmästä puuttui kaikki alle 10 vuotiaat ja mukana oli vain janoisia aikuisia. Siitä huolimatta arvostan kovasti, että tällainen järjestettiin. Se oli erilaista ohjelmaa, johon ei omatoimisesti olisi tullut lähdettyä.Kuvien laatu on surkeaa, mutta mielummin näin, kun ei kuvia lainkaan ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti