12. toukokuuta 2012

Cimbombom!

Nyt on sellasta voiton huumaa meillä, että oksat pois! 34,5 neliötä alkaa käydä ahtaaksi tämän yhden miehen riemun alla.

Tänään pelattiin tiukkaakin tiukempi Galatasaray-Fenerbache futismatsi, ja vaikka peli päättyi 0-0, Galatasaray voitti Turkin Süper Liigan (voiko sen suomentaa noin?) yhdellä pisteellä. Paremmaksi tämän tekee vielä se, että Galatasaray voitti Fenerbachen stadionilla! Tätä kuulema tapahtuu vain kerran sadassa vuodessa, mutta tiedä sitten kuinka paljon siinä oli liiottelua ;)

Tammikuu 2011 Galatasaray - Sivasspor

Turkissa bileet on varmaan aikamoiset, kun tuo yksikin onnistuu kaatamaan seinät ja ajamaan naapurit hulluksi. Puhumattakaan siitä, mikä mekkala täällä oli matsin aikana. Mä evakuoin itseni olohuoneesta makuuhuoneeseen.

Annettakoon tämä kaikki kuitenkin anteeksi, koska onhan se hienoa, että Galatasaray kaatoi Fenerbachen!

Tebrikler, Galatasaray!
4 kommenttia:

 1. Istanbulissa oli kyllä aikamoinen hälinä pelin jälkeen. Me ei oltu kummankaan joukkueen kannattajia mutta seurattiin peliä telkasta Fenerbahçe-fanien kanssa ja voi sitä sadattelun määrää olohuoneessa... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaw mä voin vaan kuvitella sen Istanbulin mekkalan! Katoin jotain klippejä netistä Taksimilta. Huh mikä meno! Oon ehkä toisaalta vähän kateellinen, että pääsit nauttimaan siitä tunnelmasta :) Mitä teille kuuluu?

   Poista
 2. Nuo on kyllä ihan hulluja jalkapallon suhteen, paljon pahempia kun suomalaiset jääkiekkofanit :D Me pistettiin just viisumihakemus vetämään ja nyt jännätään saadaanko viettää kesällä vajaa pari kuukautta yhdessä Suomessa. Yli kuukauden viisumiin kun kuulemma tarvitaan kunnon perustelut. On tää tehty vaikeaksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä pidän peukut pystyssä! :) Eiköhän teillä ole ihan hyvät perustelut. Yleensähän niillä on hätänä, ettei tyypit palaakaan kotimaahansa, mutta eiköhän ne usko, ettei teillä oo sellasesta kyse. Toivotaan parasta!

   Poista