9. huhtikuuta 2012

In One

Nyt sitten voitte tuumailla, että jaaha, jälleen yksi bloggari on haksahtanut johonkin muoti-ilmiöön. Myönnän, että haalarit on muoti-ilmiö, mutta voin myös vilpittömästi sanoa, että olen haaveillut vastaavasta jo vuodesta 2006 - en vain tiennyt tuolloin, että haalareita on oikeasti aikuisille! Haaveilu nimittäin alkoi siitä, kun veljen tytär alkoi olla puolivuotias ja liikkua enemmän, ja lasten haalariyökkärit näytti aivan ihanalta ja mukavalta päällä. Tuumailin jo silloin, että kun tällasen sais. Mulle naureskeltiin, että oot niin pieni, että eiköhän me jostain joku 160 senttinen haalari löydetä. Kukaan ei muuten löytänyt. Muoti-ilmiö tai ei, aikuisten haalarit on unelmien täyttymys... tai ainakin yhden unelman.

En periaatteessa halua varsinaisesti mainostaa mitään blogissa, mutta nyt on sorruttava tähänkin, koska näistä haalareista on vaan kerrottava! Huomasin pari viikkoa sitten Grouponilla hyvän diilin. Oon seuraillu Grouponia ja jonkin aikaa, mutta en oo tilannu mitään. Suurin syy siihen on, ettei mitään tarpeeksi mielenkiintosta ole tullut eteen ja mua on myös jännittäny miten tollanen oikeesti toimii. In One Storen diili pisti kuitenkin kokeilemaan, eikä kaduta! Diilinä oli In One-haalari 45 eurolla. Normaalisti nuo haalarit maksaa yli 100 euroa ja olen haaveillut sellaisesta kauan, mutta pihinä en todellakaan ole halunnut käyttää parin viikon ruokarahoja oloasuun. 

Collage inOne- Always Comfy

Ostin lahjakortit Grouponin kautta ja sain ne heti diilin sulkeuduttua sähköpostiini. Lahjakortit oli voimassa seuraavasta päivästä alkaen, mutta en heti tilannut, koska halusin Collage-nimisen haalarin ja siellä ei ollut kokoja. Pistin In One-storeen kyselyn milloin mahtaisi olla tulossa kokoja lisää, ja ne vastasi tosi nopeesti viikonlopunkin aikana. Tuomiona oli, että kyseisestä mallista ei ollut tulossa kokoja lahjakortin voimassa oloaikana. Tilasin sunnuntaina sitten itselleni Blacky-mallisen ja Muratille Orange Striped-mallisen haalarin. Toimitusaika oli 1-6 vuorokautta ja ajattelin, että no ne tulee varmaan sitten pääsiäisen jälkeen.

Orange Striped inOne - Always comfy

Torstaina, ennen kun lähdettiin pääsiäiden viettoon, sain kuitenkin iloisen yllätyksen. Kuljetusliike soitteli oven takaa, että paketit olisi tässä. Fedexin seurantakoodin mukaan niiden piti tulla vasta torstai-iltana, mutta paikallinen kuljetusliike olikin nopea! 

Saatiin maailman mukavimmat olo- ja uniasut ja vaikka mulla on ollut H&M:n halpisversio haalarista jo monta kuukautta, täytyy myöntää, että ei se millään vedä vertoja tälle In Onelle. Se on lämmin, pehmeä ja mukava! Kerrassaan ihana, ja Muratkin on erittäin tyytyväinen omaansa. 


Ei hätää, me ei aiota käydä kaupungilla haalarit päällä, eikä muutenkaan ihmisten ilmoilla. Nämä on tarkoitettu kotiasuiksi, yöasuiksi, lokotteluasuksi saunan jälkeen. Tai korkeintaan sunnuntai-iltana lähikaupassa piipahtamiseen.


ps. Kukaan ei ole pyytänyt, ehdottanut, tarjonnut tms. mainostamaan blogissani yhtään mitään. Tein tämän oma-aloitteisesti, omiin hyviin kokemuksiin perustuen.

EDIT: In One oli pistänyt myös alennuskoodeja pakettien mukaan (löysin ne vasta nyt), eli jos haluatte hyödyntää niitä, niin koodilla Happy saa 33 euroa alennusta mistä tahansa haalarista (voimassa 31.4. asti) ja koodilla inonegreen saa 50% alennus Green striped-haalarista (voimassa 19.4. asti). Koodit on kai tarkotettu vain mun käyttöön, mutta noi ei ole niin spesiaaleja, etteikö niitä voisi joku muukin lainata.

1 kommentti:

  1. Tää on todella vanha kirjotus mut bongasin tätä kautta tuon sivuston ja vaikka "jumpsuitit" onkin jo aika out, haluan silti tilata sellaisen itelle. Tarvin nimittäin just tuollaisen oloasun uudella kämpälläni missä on KYLMÄ! Eli kysymys kuuluu, miten noi koot, oliko sitä mitä teillä yleensäkin? Toivottavasti sattuisit huomaamaan kommenttini. :)

    VastaaPoista