30. joulukuuta 2011

Vuosi 2011

Mulla on 30 minuuttia työaikaa jäljellä ja päätin käyttää osan siitä hyödyksi, muuten jäisi vuoden viimeinen postaus kirjoittamatta. Haluan kertoa enemmän joulusta ja lahjoista ja kaikesta myöhemmin, mutta nyt en tosiaan kerkeä. Töitäkin pitää vissiin tehdä ja töiden jälkeen siirryn kaupungista toiseen uuden vuoden viettoon, joten aikaa on rajallisesti.
(Alotin tän oikeesti töissä, mutta sit tajusin, että haluan laittaa kuviakin niin jouduin tekemään hommia kotona ja lykkäämään lähtöä puoli tuntia. Ehkä se ei haittaa.)

Luin BBC:n sivuilta artikkelia viime vuodesta ja mieleen tuli, että tässähän voisi itsekin vähän mietiskellä mennyttä vuotta uuden kunniaksi. Mitähän kaikkea kivaa 2011 mulle oikein tarjosi? Keräilin mieleenpainuvimmat jutut.

Poni potkaisi päähän helmikuussa
Aloitan tällaisella positiivisella. Tää on varmaan ensimmäinen ihmeellinen tapahtuma koko vuonna. Poni tosiaan suuttui, kun komensin sitä ja sain molemmista etukavioista molemmille puolille päätä. Edelleen on muistona ohimossa arpi hokista ja kiukku sitä riiviötä kohtaan. Tämä onnettomuus sitten käynnistikin tapahtumaketjun, jonka takia olin pahoinvoiva ja kiukkuinen useita kuukausia. Kevät ei siis mennyt kovin hyvin.

Valmistuin IT-tradenomiksi kesäkuussa
Valmistumiseen meni puoli vuotta liikaa aikaa ja siltikin myöhästyin varsinaisesta valmistujaispäivästä kuukaudella. Sain kuitenkin tradenomin paperit postissa 22.6. Ei tuntunut miltään voin kertoa. Juhlia vietettiin allasjuhlien heinäkuun ensimmäisenä päivänä. Hankittiin iso täytettävä uima-allas, kutsuttiin koolle sukua ja vietettiin samalla veljen pojan 3 vee synttärit. Oli lystiä!


Neste Oil Rally Finland 2011
Neste ralli on varmaan aina vuoden yksi kohokohdista! Vuokrattiin veljen kanssa mökki Himokselta ja ajeltiin lähitienoon pätkät läpi. Leustusta löydettiin taas aivan superpaikka katsoa läheltä. Ja kyllä vaan Jari-Matti Latvala vetää hienosti! Rallireissut on aina mun ja mun veljen laatuaikaa. Yleensä ollaan kahdestaan, mutta tällä kertaa saatiin mukaan myös veljen perhe. Oli ihanaa nähdä muksujen, varsinkin 3 veen rallipojan, intoa! Hyviä muistoja jäi, vaikka toki tyypillisesti meidän perheen tyyliin kuuluu pienet riidat ja paukkuvat ovet.Apocalyptican konsertti syyskuussa
En oikein koskaan ollut Apocalyptica-fani, mutta kun Muratin yksi haaveista oli nähdä Apocalyptica Suomessa, niin pakkohan sitä oli mennä, kun bändi saapui tänne Savoon. Meininki oli kuulema ihan erilaista kuin muutama vuosi aiemmin Istanbulissa, erona tosin se, että Istanbulissa Apocalyptica oli esiintynyt vissiin jossain festareilla ja tällä kertaa vedettiin konserttisalissa. Joka tapauksessa tykättiin molemmat ihan älyttömästi, oli kivaa ja musiikki aivan mahtavaa! Toistekin voisi mennä.


Murat lähti Turkkiin
Ja pari päivää Apocalyptican jälkeen Murat lähtikin Turkkiin. Tuli ontto ja ikävä olo, mutta yllättävän nopeasti koko syksy sitten meni. Ei se ollutkaan niin kauheaa kuin aavistelin. Mieleen tämä kuitenkin jää, koska en kaiken kaikkiaan oikein tykännyt koko jutusta.

Helsinki International Horse Show lokakuussa
Tätä reissua oltiin suunniteltua serkun kanssa vuosia ja nyt vihdoin saatiin aikaseksi lähteä. Koko päivä meni Hartwall areenalla hevosia ihmetellen. Serkkutyttö meinasi pyörtyä, kun jännitti ratsastajien puolesta niin paljon, mutta minä tyttö oli vain innoissani - mitä vaarallisempaa, sen viihdyttävämpää! En koskaan vaan ajatellut itseäni sinne hevosen selkään...  Nautittiin kyllä älyttömästi, fiilis oli mahtava, eikä naurulta meinnannut tulla loppua kun kaksi mualaista ajaeli Ka-autolla Helsingissä mm. vastaantulevien kaistalla. Hengissä ollaan silti!


Vuoteen mahtui myös muita ikimuistoisia hetkiä, kuten Apassionata, enon häät ja vierailut Istanbulissa.

Vuosi 2012 tuokin sitten tullessaan paljon muutoksia elämään. Ne onkin sitten uusia tarinoita ne.

Onnellista uutta vuotta kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti